top of page
Image by Priscilla Du Preez

DANSLESSEN

DANCEFLOW

Urban

In deze dansles ligt de focus op het vergroten van je conditie en muzikaliteit! We maken gebruik van hiphop, streetdance en afro dance moves. De les bestaat uit een warming-up, krachtoefeningen, een choreografie aanleren en een heerlijke cooling down.

DSC00357.JPG

CONFIDANCE

Latin/salsa female

In deze dansles ligt de focus op het vergroten van je conditie en (zelf)vertrouwen! We maken gebruik van diverse latin dansstijlen, zoals salsa, bachata en merengue. De les bestaat uit een warming-up, oefeningen, een choreografie aanleren en een heerlijke cooling down.

Warrior Two
DSC00333.JPG

WORKSHOPS

Flexibel ingevuld

Wij organiseren graag een leuke workshop op maat! We gaan vrijblijvend in gesprek om te kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn.  Wil je een workshop op een vrijgezellenfeest? Of een dansles op school? Je hebt geen ervaring nodig, we passen het niveau aan op de groep. ​Mocht je de workshop willen combineren met een andere activiteit, denken we ook graag met je mee! 

Wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op. 

OPENINGSDANS BRUILOFT

Een spetterende openingsdans voor je mooiste dag

Wij bieden jullie een gepersonaliseerde openingsdans, die aansluit bij wie jullie zijn en jullie wensen. Het is geen enkel probleem als jullie nog geen of niet zoveel danservaring hebben.  Daar houden wij uiteraard rekening mee. We zullen ervoor zorgen dat jullie schitteren op jullie trouwdag.

Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op.

eerste dans
dansles

DANSTORY

Modern jazz

In deze dansles ligt de focus op dansexpressie en storytelling! Op een creatieve manier een verhaal in beeld brengen, door het te dansen. We maken gebruik van moderne dans en jazzdance. De les bestaat uit een warming-up, techniek oefeningen, een choreografie aanleren en een heerlijke cooling down.

Review - Martin & Elise Vermeulen

"Miranda heeft voor ons een prachtige en leuke openingsdans in elkaar gezet. We hebben samen afgestemd welke muzieknummers we wilden gebruiken en wat ons leuk leek. We begonnen met een stukje stijldansen en gingen daarna over op allemaal leuke nummers die iets zeggen over wie wij zijn in een swingende choreografie. We eindigden in een flashmob, waarbij meerdere familieleden meededen. Super leuk! Iedereen was enthousiast, het dak ging eraf! Miranda is heel creatief, geduldig, luistert naar je, past aan waar nodig en denkt mee naar andere mogelijkheden als iets niet lukt. Zoek je iemand voor je openingsdans, dan heb je aan Miranda een hele goeie! "

bottom of page